Capgròs de l’Any de Terrassa: Josep Rull i Lluís Puig

El diari Vilaweb feia es feia ressò de la descoberta del capgròs de l’any de Terrassa 2018 amb aquestes paraules «Terrassa ha començat a celebrar la festa major amb dos capgrossos en homenatge als ex-consellers Josep Rull, empresonat a Estremera, i Lluís Puig, exiliat a Bèlgica. Rull i Puig són terrassencs i enguany no poden gaudir de la festa, però se’ls ha concedit el Capgròs de l’Any» i és que per primera vegada s’ha optat per dos dels capdidats a la vegada a qui donar vida al Taller Drac Petit.

El doble de feina pel Jordi Grau però a la vegada el doble d’emoció després de veure la reacció del Raval de Montserrat i especialment dels familiars dels consellers Josep Rull i Lluís Puig. Un moment emotiu per reivindicar la llibertat de dos veïns que també haurien de viure la Festa Major de Terrassa amb els seus i les seves.

Ens han fet moltes preguntes i s’ha aixecat una mica de polseguera, així que mirarem de ser clars. Els dos capdidats més votats (via correu electrònic i vot presencial a la Festa dels Capdidats) han estat els consellers Josep Rull i Lluís Puig. Aquests vots han estat recollits i revisats pel Casinet de L’Espardenya qui, per primera vegada, ha decidit homenatjar dos personatges en un mateix any. Recordem que la llista de capdidats es construeix a partir de les propostes populars. Com cada any és un orgull i un plaer donar el tret de sortida a la Festa Major regalant cultura popular als terrassencs i terrassenques!